Megszünteti a Tesla a Model 3 Long Range hátsókerék-meghajtású modelljének értékesítését

0

A Tesla még 2017 közepén vezette be a Model 3 Long Range hátsókerék-meghajtású változatot. Ez egy kellően zseniális modell volt, hisz egyetlen töltéssel akár 523 kilométert is meg tudott tenni, köszönhetően a 75 kWh-s akkumulátornak és a hátsó kerék hajtásnak.

Azonban pár napja több vásárló is jelezte, hogy a folyamatosan változó Tesla kínálatából végleg eltűnt ez a modell mint rendelhető autó. Nem újdonság, hisz az online konfigurátorban már rég nem szerepel. Csak telefonon vagy személyesen valamelyik Tesla Storeban lehetett megrendelni. Ekkor már sejteni lehetett, hogy nem számolnak hosszú távon ezzel a modellel.

Tehát, a Model 3 LR RWD lekerült a rendelhető autók közül, a gyártási folyamat egyszerűsítése érdekében. Az ügyfeleknek pedig, akik ezt a modellt rendelték egy e-mailt küldtek melyben ismertetik, hogy a LR RWD megszűnt. Egyúttal egy alternatív lehetőséget ajánlanak! Melynek lényege, hogy megrendelhetik a Standard Range Plusz modellt 60 kWh-s akkumulátorral vagy a Long Range Dual Motoros verziót.

Sajnálatos hír azok számára, akik hosszú távra szerettek volna Model 3-at de beérték a kisebb teljesítménnyel is.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!