A Tesla után talán a Rivian lesz az a cég, mely a semmiből jön és ismét meghódítja az elektromos autós piacot. Pontosabban az elektromos pickup piacot, mert a Rivian erről lett híres!

Pickup fronton az 5 üléses R1T, míg az SUV piacon a 7 személyes R1S a cég ütőkártyája. A Rivian R1T lesz a cég mindenes autója, amolyan igazi kalandjármű! Az utóbbi időben napvilágot látott néhány tervezet, miképp képzeli el a cég a pickup végén a “dobozt”

Pár napja pedig bemutatták az R1T legnagyobb újítását, a kemping csomagot. Az R1T platója és kabinja között egy alagút található, ami akár csomagtartónak is használható. A Rivian most ezt alakította át egy kihúzható konyhapulttá. 2 indukciós főzőlap, mosogató, számos rekesz az edényeknek és vízmelegítő is található az extra pulton.

Az ötlet kiváló!

Ha hihetünk a pletykáknak akkor a Rivian pickup gyártása már a jövő évben elindulhat. Egyre nagyobb nevek állnak be a startup mögé, alig egy hónapja a Ford szállt be 500 millió dollárral a cégbe. 

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/