11 kW-os háromfázisú AC töltővel frissítik a Hyundai Kona-t

0

A Hyundai Kona Electric egy meglehetősen sikeres évet tudhat maga mögött az európai piacon, ami leginkább a gazdaságos hajtásláncának, nagy hatótávjának és pénztárcabarát árazásának köszönhet.

A Hyundai úgy döntött, hogy a 2020-as modellévre frissíti és továbbfejleszti elektromos modelljét. A legfontosabb újítás talán a 11 kW-os háromfázisú fedélzeti töltő! Végre a Hyundai meglépi a frissítést, ezzel a lépéssel pedig még jobban megkönnyíti a kompakt elektromos crossover használók mindennapjait. A háromfázisú AC töltési teljesítmény még rövidebb töltési időt tesz lehetővé a publikus töltőoszlopoknál vagy az otthoni töltőboxok esetén. Ide kattintva elérhető a Kona Electric adatlapja és a jelenlegi töltési idők is.

A fedélzeti töltőn kívül a másik hasznos újítás a Blue Link telematikai rendszer, amit már a frissülő Hyundai Ionic Electric is megkap. Ennek lényege, hogy a BL alkalmazás segítségével okostelefonnal indíthatjuk, nyithatjuk és zárhatjuk az autónkat. Indulás előtt felfűthetjük illetve klimatizálhatjuk az utasteret is. A töltést és a töltési időt is teljesen személyre tudjuk szabni az alkalmazással. Emellett még diagnosztikai rendszerként is figyelmeztet minket a szükséges szervizre a frissített Kona Electric.

Továbbá a frissített változatokban felszereltségtől függően mostantól elérhető már a 10,25 colos középső kijelző is.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

 

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!