Kulcsos rongálókat fogott a Telsa Model 3

0

A Tesla február elején mutatta be legújabb őrző védő módját, a Sentry Mode-ot. A kaliforniai cég által kiadott hivatalos leírás szerint a Sentry Mode bekapcsolásával a Tesla készenléti állapotba kapcsol és folyamatosan figyeli a közvetlen környezetét. Amennyiben pedig valamilyen fenyegetést észlel, egyből feléled és egy figyelmeztetést jelenít meg a kijelzőn melyen az áll, hogy a Sentry aktiválódott és a kamerák rögzítik az autó körül zajló eseményeket.

Az indulás után már többször bizonyította, hogy milyen hasznos dolog a Sentry Mode. A fenti videón látható, hogy a Sentry Mode egyből aktiválódott amint az autó közvetlen közelébe léptek a rongálók. Az oldalsó kamera végig rögzítette amint a két rongálóból az egyik végig húzta kulcsát az autón egy sacramentói parkolóban.

A Sentry Mode opció hamarosan megérkezik az összes Tesla Model S és X-re amiben Autopilot 2.0 hardver dolgozik.

Ide kattintva csatlakozzatok a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!