Hamarosan filmezhetünk is a Teslák óriási kijelzőjén töltés közben

0

Első kérdése az embernek az, mikor meglát egy nagy Tesla kijelzőt, hogy nézhetünk-e erről filmet vagy bármilyen videós tartalmat! A válasz egyszerű és rövid: Nem.

Pedig a kijelzője alkalmas lenne rá, hisz a frissítésekkel különböző újdonságokat csempész a Tesla a központi kijelzőbe, ezek lehetnek játékok vagy akár egy kandallónak álcázott hangulatos spot is. Azonban azt érdemes észben tartani, hogy ezeket az easter eggeket biztonsági okok miatt nem használhatjuk vezetés közben. Talán ezért is nincs még benne filmnézési lehetőség.

Azonban a közelmúltban előkerült a nagy kérdés Elon Musk Twitter csatornáján, ahol a CEO azt nyilatkozta, hogy később lehetővé teszik a videófelvételek lejátszását. Szigorúan csak akkor mikor parkol az autó és egy WiFi hálózathoz csatlakozik.

Tehát menet közben biztosan nem lesz elérhető ez a feature. Azt azonban nem árulta el, hogy mit várhatunk a jövőben. Esetleg valamilyen online streaming szolgáltatót? YouTube-ot, vagy külső adattárolóról is tudunk majd videós tartalmat lejátszani? Annyi biztos, hogy a 10-es verzióval érkezik az újdonság, amire még várnunk kell.

Továbbá Musk azt is elárulta, hogy minden Supercharger állomást felszerelnek ingyenes WiFi hotspottal. Ezáltal pedig még gyorsabban fog szaladni az idő töltés közben. Azért valljuk be, hogy a Supercharger V3-al már így is elég gyorsan fog töltődni a Teslánk akkumulátora.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!