Ekkor lesz látható a Tesla Cybertruck Magyarországon

0

A Tesla megkezdi a Cyber Odyssey körutat Európában, és Magyarországra is megérkezik

A Cybertruck e héttől július 7-ig 20 ország több mint 100 helyszínén lesz látható.A nagyközönség megismerheti ezt a már most ikonikussá vált járművet, a Cybertruck-ot és többet tudhat meg egyedi specifikációiról, funkcióiról és innovatív mérnöki megoldásairól. Magyarországon a Cybertruck először a Tesla Store Budapest-Vaci úti szalonban mutatkozik be 2024. június 12. és 15. között.

A Cybertuck-körút helyszínei és eseményei itt érhetők el: https://www.tesla.com/hu_hu/cyber-odyssey

Jobban használható, mint egy kisteherautó, nagyobb teljesítményű, mint egy sportkocsi, és cyberpunk hatást kelt

A Cybertruck rendkívüli, futurisztikus kialakítását a cyberpunk esztétikája ihlette, amelynek emlékezetes megjelenéseit a Szárnyas fejvadász és A kém, aki szeretett engem című filmekben láthattuk. Szerkezeti burkolata ultrakemény 30X hidegen hengerelt rozsdamentes acélból készül. Ez segít megvédeni a horpadásoktól, az egyedi rozsdamentes acélból készült anyag pedig a hosszú távú korrózióval szemben is védelmet nyújt, így az ipari szabványokat meghaladó védelmet biztosít.

A Cybertruck Cyberbeast nevű, nagy teljesítményű változata mindössze 2,7 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra, nagy sebességnél is megőrizve a stabilitást. Az alapfelszereltség részét képező adaptív légrugós felfüggesztés ezredmásodpercenkénti állításokkal optimalizálja a menettulajdonságokat és a kezelhetőséget egyaránt. Az elektronikus vezérlésű kormányzással és a hátsó kormányzással a Cyberbeast sportautókéhoz hasonló vezethetőséget, és a legtöbb szedánénál jobb fordulókört biztosít.

A csomagtérben két 120 V-os csatlakozóaljzat és egy 240 V-os aljzat található, így csatlakoztathatja eszközeit, bárhová is megy. A Tesla Powershare technológiája most először teszi lehetővé a kétirányú energiaátvitelt, így a töltőporton keresztül bármilyen eszközt és más elektromos járműveket is tölthet, sőt, egy lakás áramellátását is biztosíthatja.

A Cybertruckot a Tesla texasi Giga Austin gyárában gyártják. 2023. december elején kezdődtek meg az átadások az ügyfeleknek. A gyártás felgyorsítása időbe fog telni, de a Tesla Észak-Amerikára, a kisteherautók legnagyobb mennyiségi piacára fog koncentrálni. A Cybertruck jelenleg nem érhető el Európában, és a Tesla nem tett közzé konkrét időpontot az Észak-Amerikán kívüli átadások megkezdésére.

A Cybertuck Odyssey körút minden állomásán lehetőség lesz dedikált Cybertruck-reklámtermékek vásárlására. Emellett dedikált online bolt is elérhető: https://shop.tesla.com/en_gb/category/cyber

Értesülj időben a legfontosabb elektromos autós hírekről! Kövess minket Facebookon, X-en, Instagramon, vagy iratkozz fel Google News és YouTube-csatornánkra!

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!