600%-os növekedés a Tesla kiszállításokban

0

A 2019-es év minden bizonnyal a Tesla életének egyik legnagyobb növekedését produkáló éve lesz. Erről Elon Musk is meg van győződve, így a cégvezető minden Tesla alkalmazottnak eljuttatott egy levelet, amiben a már most is bámulatosnak nevezhető kiszállítási adatok megőrzéséhez kért segítséget alkalmazottaitól.
Nagyon nem is fűznénk mást a dologhoz, inkább lefordítva közöljük Elon Musk levelét:

Feladó: Elon Musk

Címzett: Mindenki

Tárgy: Segítséget várunk a járműkiszállításban!

2019. március 21.

Az aktuális negyedév utolsó tíz napjára kérjük, gondold át annak a fontosságát, hogy mit tudnál tenni járműveink kiszállításának elősegítésében! Ez mindenkire vonatkozik. Kihívások jönnek-mennek, így ez most egy jó lehetőség, hiszen autókat építünk, amiket az emberek megvesznek, így azokat el is kell juttatnunk a tulajdonosaiknak.

Ami ezt eddig különösen nehezítette, hogy Európában és Kínában egyidejűleg ugyanolyan hatalmas növekedés tapasztalható, mint az elmúlt évben Észak-Amerikában is. Egyes régiókban a kiszállítások növekedésnek mértéke 600%-al növekedett, összehasonlítva a korábbi adatokkal. Ezt a helyzetet csak tovább nehezítette az EU-specifikus alkatrészek beszállításainak időleges kiesése, valamint egy matrica nyomtatási hiba Kínában, melyet csak az elmúlt hetekben sikerült megoldani.

De az észak-amerikai kiszállításokat sem hanyagolhatjuk el, ami mértéke minden negyedévben növekszik. Továbbá március első két hetében a legtöbb autók kaliforniai gyárunkból a keleti-partra irányítottuk, hogy az ottani esedékes megrendeléseket is teljesíthessük még ebben a negyedévben.

A nettó eredménye a fenti eseményeknek egy masszív kiszállítási hullám kezdete lesz számunkra Európába, Kínába és Észak Amerikába. Ez lesz a Tesla történetének eddigi legnagyobb kiszállítási feladata, ráadásul ebből két kontinens egyszerre érintett és nem biztos, hogy lesz még ilyen pörgős negyedévünk valaha.

Segítségért kérjük, fordulj Sanjay Shahhoz Észak-Amerikában, Robin Renhez Kínában és Ashley Harrishez Európában.”

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!