Belsősnek mondott információk alapján a Tesla bizonyos feltételekkel újra bedobhatja a legnagyobb ászát, az ingyenes Supercharger használatot. Természetesen itt is vannak feltételek!

A Tesla az első években úgy kívánta ösztönözni autóinak megvásárlását, hogy a már akkor is kiterjedtnek mondott Supercharger hálózat töltőinek használatát ingyenesen és végtelen mennyiségben biztosította egy megvásárolt autó mellé. Ahogy teltek az évek és egyre több autót adtak el, ez a kedvezmény gazdaságilag végképp nem volt fenntartható, így 2018 szeptember 16-án ez a lehetőség kikerült az újonnan vásárolt Teslák mellé adott csomagból.
Másnap Elon Musk még azért bedobta a nagyágyút Twitter csatornáján, ugyanis két nappal kibővítette a határidőt, ezzel is a kereskedésekbe, vagy az online konfigurátorok elé ültetve azokat, akik Tesla vásárlásán gondolkodtak.

Szeptember 18-a után egy ideig még meg lehetett csípni ezt a lehetőséget a Tesla ajánlási programján keresztül, aminek lényege, hogyha egy Tesla tulajdonos ajánlott egy új vásárlót, akkor az ajánló többek között kapott ingyenes Supercharger használatot. Ám már ez a lehetőség is kikerült az ajánlónak járó program kereteiből.
De most talán a Tesla ismét guríthat egy nagyot az ingyenes Supercharger használat bedobásával. Meg nem nevezett információk szerint a gyártó ismét a “bizonytalanok” pénzét szeretné a saját kasszájában látni. Mégpedig olyan formában, hogy azon jelenlegi Tesla tulajdonosok, akik a negyedév végig megrendelik új autójukat (csak a Model X és S típusok esetében), azoknak 3 évig ingyenes és végtelen Supercharger használatot adna a gyártó.
A Tesla nem kommentálta az értesülést!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/