Elkészült a legmenőbb Tesla Model S kombi

0

Bizonyára emlékeztek azokra a Model S-ekre amiket shooting brake-é alakítottak. A legelső modell egy angol garázscég kezeiből került ki, nem is volt annyira ördögtől való. Bár szokni kellett, de miután az ember meglátta benne a szépséget akkor már elismerően bólintott.

A második pedig egy holland cég szüleménye. Mikor bemutattuk, akkor nem sok mindent lehetett látni, ugyanis csak kezdeti stádiumban volt az átalakítás. A Niels van Roijs Design Model S Shooting Brake-ről korábban senki sem gondolta volna, hogy tényleg valóság lesz a tervrajzokból. Az első képek érkezésekor a cég tippje az volt, hogy talán márciusban már ki is gördülhet az utakra a kombi Tesla. Sajnos kicsit késett, de nagyon úgy tűnik, hogy igaz a mondás: jó munkához idő kell! A Niels van Roijs Design csak a Model S tervezéséért felel, az elkészítését pedig a RemeztCar karosszériaépítő cég végezte.

Tegnap pedig végre leránthatták a leplet a végleges modellről. Elismerem, hogy nagyon vagány autót alkottak!

Az átalakító RemetzCar szerint, Niels van Roij Design számos lehetőséget vázolt fel a modellel kapcsolatban, így az átalakító cég választhatta ki az aktuális tervet, hogy a Model S egy elegáns, de mégis dinamikus és sportos kombivá alakítsák, ahelyett, hogy olyan autót készítsenek aminek a maximális csomagtartó kapacitás lett volna az elsődleges célja. A RemetzCar egy teljesen új csomagtérajtót is összerakott, amit egyedi hátsó spoilerel, elrejtett hátsó ablaktörlővel és féklámpával szereltek fel.

Ezen kívül az autó egyedi és merész vonalait a króm betétek hangsúlyozzák ki és egy teljesen egyedi fémes zöld színnel tették még féltűnőbbé a kombi Model S-t.

Az eredmény valóban lenyűgözőre sikeredett. A jármű nyilvános bemutatója 2018. június 29 és július 1. között lesz a Hollandiában megrendezésre kerülő International Concours d’Élégance Paleis Het Loo-n, majd pedig a tulajdonos körbeutazza Európát.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed.