500 darab előrendelés érkezett eddig a Jaguar elektromos modelljére

0

Folyamatosan érkeznek a hírek a „Tesla verő” Jaguar-ról. A hónap elején mutattuk be a belsejét, ami kis változtatásokkal, de meghagyja a koncepció autó által bemutatott vonalakat.

Most pedig Jeremy Hicks, a Jaguar igazgatója újabb nagyszerű hírt közölt. Átlépte az 500-at az előrendelések száma! Bár az 500 előrendelés szinte semmiség értékesítési szempontból nézve, mégis jól szemlélteti azt, hogy a vásárlók mennyire is várják már a tisztán elektromos modellt.

Mint újító, a Jaguar elmondta, hogy az I-Pace végleges verziója átveszi a koncepció műszaki specifikációinak többségét. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg 90 kWh-s LG Chem akku pakkal fog érkezni. Első és a hátsó tengely is kap egy villanymotort, így összekerekes lesz, 400 LE (298kW) 700 newtonméter nyomatékkal. 4 másodperc alatt éri el a 100 km/h-t, így komoly kihívója akad a Tesla Model X-nek!

[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!