A Jaguar I-Pace hű marad a koncepció autóhoz

0

Az elmúlt időben nagyon sok példát láttunk, hogy egy autógyártó villant egy nagyon izgalmas és szép koncepciót, de a végleges, tömeggyártásra szánt modell pedig meg sem közelíti a bemutatott autót. Viszont, a Jaguar hű marad a tavaly Los-Angeles-i Showcar-on bemutatott I-Pace elképzelésükhöz! Néhány napja sikerült lencsevégre kapni egy álcázott I-Pace modell belsejét, amin jól látható, hogy nem sok eltérés lesz a koncepció és a végleges modell között.

A teszt példányt egy töltő állomásnál kapták el. A széles érintőképernyő és a „lebegő” középkonzol szinte ugyan az mint a bemutatott koncepcióban. Jó persze, tele van kébellel meg a beltér burkolata sem annyira minőségi, de vegyük figyelembe hogy ez csak egy tesztjármű! A legszembetűnőbb változás a szellőzőnyílások körül vehető észre.

Mint újító, a Jaguar elmondta, hogy az I-Pace végleges verziója átveszi a koncepció műszaki specifikációinak többségét. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg 90 kWh-s LG Chem akku pakkal fog érkezni. Első és a hátsó tengely is kap egy villanymotort, így összekerekes lesz, 400 LE (298kW) 700 newtonméter nyomatékkal.

[dt_small_photos category=”new-ipace”]
[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!