Tesla Model 3 – 63.000 előrendelést mondtak vissza

0

A Tesla múlt hónap végén mutatta be ünnepélyes keretek között az új „olcsónak tartott” Model 3-at, amiből át is adták az első 30 darabot. A gyártás először még nagyon lassan indul be, a kaliforniai vállalat azt ígéri, hogy „a termelés exponenciálisan növekszik, amíg a teljes termelést el nem érjük”. Azaz, ha ma az USA-ban rendel valaki egy autót akkor azt körülbelül 12-18 hónap múlva kapja meg. Európába pedig még később, 2018 második felébe érkeznek az első szállítmányok. A jobb kormányos modelleket pedig 2019-től fogják gyártani!

Nyilvánvaló, hogy ez nagyon sok idő egyes ügyfelek számára, ezért elég sokan visszaléptek az előrendeléstől. A Tesla vezérigazgatója, Elon Musk a negyedéves zárás előtt 63.000 darab előrendelést törölt. Így Musk szerint az előrendelések száma 518.000 darabról 455.000 darabra változott!

„Az ilyen lemondások több mint egy év alatt történtek” – mesélte Musk. „Azt gondolom, hogy ez egy jelentéktelen szám”

[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!