Saját fóliázó szolgáltatást kínál a Tesla

0

Az autók fóliázásának több éves múltja van hazánkban és világszerte egyaránt. A célja sokrétű lehet, hiszen van, aki csak meg akarja védeni vadonatúj autója fényezését, de szolgálhat a fóliázás üzleti érdekeket is, mint például a sárga taxik. Manapság már nem lepődik meg senki még azon sem, ha hirdetési felületnek használnak egy autót, amit tetőtől talpig befóliáznak. Ritkább eset azonban, ha egy autó színkínálata nem túl bőséges, ezen is tud segíteni ez az eljárás.

Az utóbbi lesz nagy valószínűséggel a Tesla most bevezetett szolgáltatásának hátterében is, hiszen bevezették azt a lehetőséget egyes kínai (sajnos egyelőre csak itt van mód igénybe venni) delivery centerekben, hogy a leendő, vagy már Tesla tulajdonos kérheti, hogy autóját közvetlenül a gyártó fóliázza le. Ezt a folyamatot így vélhetően nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható szakemberek végzik el, utólagos probléma nem nagyon merülhet fel. Ezzel vélhetően azt a problémát is ki tudják küszöbölni, amit a választható színek meredek-szintű megvágása okoz a leendő megrendelőknél. Pedig egyre több Tesla fut a világ útjain, így teljesen érthető a tulajdonosok azon igénye, hogy valahogyan egyedivé tehessék autójukat.

A szolgáltatás iránt már most nagy az érdeklődés, hiszen a Tesla vélhetően jó alapanyagokkal és szakemberekkel dolgoztat, nem beszélve az elvégzett munkához járó esetleges garanciáról.

Az alábbi képek a fóliázásról a Tesla hivatalos Weibo account nevében kerültek fel az internetre, így vélhetően valóban a Tesla dobott be egy új szolgáltatást a kínai vásárlók figyelmének felkeltése érdekében:

A fordítás így hangzik:

„A Tesla egyre gyakoribb az utakon és egyre könnyebb összetéveszteni saját autónkat egy másikkal a töltőknél. Hogyan tedd Tesládat különbözővé és egyedivé? Mostantól a Tesla Delivery Centerekben elérhető <Color Changed Car Wrap> termékünk, ami lenyűgözővé teszi járművedet. Az első városok, ahol a szolgáltatás elérhető: Peking, Shanghai, Guangzhou, Shenzhen, Suzhou. További városok pedig augusztus közepétől csatlakoznak. Rengeteg szín elérhető, részletekről érdeklődj a helyi szervizközpontnál”

Az ötlet és a szolgáltatás kiváló, tényleg csak remélni tudjuk, hogy hamarosan nem csak Kínában lesz elérhető. A Weibos képek nagyban:

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!