Feltárult a Tesla Robotaxi koncepciója

0

Néhány hete a Walter Isaacson által írt Elon Musk életrajzi könyvétől zeng az internet, melyből több dolog is napvilágot látott. Legutóbb például az, hogy milyen egyszerűen készülhetne a Tesla legolcsóbb elektromos autója, ami Cybertruck-szerű külsőt kaphat. De ezt a pletykát néhány napja, maga Elon Musk vétózta meg.

Most, hogy az életrajzi könyv megjelent, még több dolog derült ki belőle. Méghozzá Musk régóta dédelgetett álmáról, a „robotaxi koncepcióról” került ki két publikus kép.

Továbbá az is kiderült a könyvből, hogy a robotaxi látszólag egy kétüléses kompakt elektromos jármű, ami rozsdamentes acél felületével „Cybertruck-szerű” külsőt kap.

Továbbá erről a járműről egy másik képet is megosztottak a könyvben, melynek alján az áll, hogy „Franz von Holzhausen egy korai „Robotaxival”.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!