Minimális álcával kapták lencsevégre a 700 km hatótávú VW ID.7-et

0

Teljes méretében, csak az elöl és hátul apró takarással látható a tisztán elektromos Volkswagen ID.7 szedán.

A 2023-as CES kiállításon mutatta meg először a Volkswagen a méltán híres Passat tisztán elektromos utódját, ami a Volkswagen ID.7 nevet kapta. Az ID.7 egyike annak a 10 új elektromos autónak, amelyet a VW 2026-ra tervez piacra dobni, miközben a teljes termékpalettáját elektromossá alakítja. Thomas Schäfer a Volkswagen személyautós ágazat vezérigazgatója szerint “A célunk? Minden szegmensben megfelelő terméket kínálni az ügyfeleinknek.”

A Volkswagen ID.7 pontos adatait egyelőre még nem árulták el a németek, azonban az biztos, hogy az újdonság ideális esetben 700 kilométer megtételére lesz képes egyetlen töltéssel. Továbbá az is biztos, hogy az alapmodell hátsókerék hajtással 170 lóerő teljesítményre lesz képes.

A sorozatgyártású verzió világpremierjét 2023 második negyedévére tervezi a Volkswagen. Ennek apropójaként egyre többet teszteli a VW a 700 kilométer hatótávú elektromos Passat utódját.

Legutóbb úgy kapták lencsevégre, hogy csak az ID.7 elején és a hátulján lehetett látni némi takarófóliát. Viszont az internetre feltöltött képekből jól látható, hogy az ID.7 nem lesz különösebben különleges, hisz még a fényszórók is ismerősek lehetnek a többi ID. modellből.

A képeket elnézve egyértelműen látni, hogy a Volkswagen nem vállal semmilyen kockázatot az ID.7-tel, melyet olyan globális modellnek terveztek ami a vásárlók széles körének kell hogy megfeleljen. Mindez vonatkozik a külső kialakításhoz, mivel az ID.7 közelebb áll egy Passathoz vagy egy Jettához, mint bármilyen ID. modellhez.

foto: insideevs

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!