30 kiló dinamittal robbantotta fel Tesláját és Elon Musk bábuját

0

A finn férfi elégedetlen volt az akkumulátorcsere költségével, ezért 30 kiló dinamitot és Elon Musk bábuját rakta az autóba.

A videó célja nem a szórakoztatás, hanem a csalódottság legmagasabb szintű kifejezése. A boldogtalan finn tulajdonos, Tuomas Katainen úgy döntött, hogy látványosan felrobbantja a 2013-as Tesláját miután megtudta, hogy a különböző hibaüzenetek után akkumulátort kell cserélni a Teslájában.

A szervizben való alapos átvizsgálás utána a Tesla emberei arra jutottak, hogy ki kell cserélni a 2013-as Model S akkumulátorát. Továbbá a nagyszerviz mindent egybevetve 20 ezer euróba kerülne a dühös finnek.

A boldogtalan tulajdonos erre annyira felkapta a vizet, hogy egy elhagyatott kőbányában 30 kilo dinamittal felrobbantotta az autóját. Persze, nem hagyhatta csak úgy szó nélkül és még Elon Musk bábuját is beültette a vezetőülésbe.

Nos, az autóból szinte alig maradt valami, de Tuomas elégedett volt a végeredménnyel. Megjegyezte, hogy valószínűleg ő az első, aki felrobbantott egy Teslát.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!