Így zajlik a Tesla minőségellenőrzése

0

Sokan, ha meghallják a Tesla szót akkor egyből a gyorsaság és a gagyibb minőség ugrik be elsőre. Viszont, az utóbbit már jó lenne elfelejteni, ugyanis a Model 3-nál, amit már lassan két éve használok semmi probléma nincs és nem is volt. Folyamatosan fejlődik a Tesla, ahogy egyre több és több modell hagyja el a gyártósort.

A kiváló minőség pedig egyre inkább igaz a Kínában összerakott modellekre, ugyanis ezek jobban össze vannak rakva, mint az amerikai modellek. A fenti videó jól mutatja, hogy milyen alapos ellenőrzésen esnek át a kínai modellek a gyártás során illetve végeztével.

A videó mintegy 25 lépést mutat be. Ilyen például a festék vastagság és a karosszéria minőség ellenőrzés. Továbbá az akkumulátort és a lámpákat is tesztelik. Majd a gyár területén levő próbapályán a futóművet illetve a szigetelést is alaposan tesztelik egy vízzel telt medencében történő áthajtással.

Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!