Hirdetés

Az elmúlt időszakban is számos fejlesztésen dolgozott a Mobiliti, így újabb hírekkel szolgálhatunk.

A Mobilitinél a szükséges intézkedések maradéktalan betartása mellett az elmúlt hónapokban is folytak a munkák, az Auchan áruházak parkolóiban elkezdődött a töltőszigetek telepítése. A befejezést követően 18 helyszínen összesen 35 db gyorstöltő és 18 db villámtöltő áll majd az ügyfelek rendelkezésére. A Jedlik-program keretén belül az elmúlt időszakban 2 db AC töltőt telepítettek Kecskeméten és további 10 db AC töltő telepítési jogát nyerték el Győr városában. A SPAR-ral is folytatták együttműködésüket, hamarosan újabb töltőpontok kiépítése várható országszerte. Ezen felül további töltőket telepítenek a közeljövőben a mezőkövesdi Zsóryfürdőn, valamint Tótkomlóson és Mórahalmon is.

Shell Recharge a Mobiliti hálózatban

Hirdetés

Július 1-től az M7-esen Székesfehérvárnál, a Balaton felé vezető oldalon, továbbá az M3-ason Gelej pihenőnél, a Debrecen felé vezető oldalon egy-egy Shell Recharge töltőpont várja a Mobiliti ügyfeleket, akik a szokásos módon, a Mobiliti applikációján keresztül vagy Mobiliti ügyfélkulccsal indíthatják elektromos autójuk töltését. Az ügyfelek 150 Ft/kWh-ért vehetik igénybe a töltők összes csatlakozóját, ami eltér a Mobiliti általános díjszabásától. Mindkét töltőponton lehetséges az 50 kW DC és a 43 kW AC töltés, ami közben az autósok a töltőállomáson élvezhetik a finom deli by Shell ételeket és italokat. 

Változnak az árak, és megalkották a választható havidíjas csomagokat

Felhasználóink igényeihez alakítva július 6-a, hétfőtől öt fizetési díjcsomagot vezet be a Mobiliti, amelyek az eltérő töltési szokásokra hangoltan teszik lehetővé, hogy a lehető legkedvezőbb díjakon tölthessük e-autónkat. A jövőben ezeket a díjcsomagokat az ügyfelekkel közösen szeretnénk alakítani. A díjcsomagok bevezetésével egy időben új árazást vezetnek be a töltőállomásokon.
Az aktuális díjcsomagok eléréséhez hétfőn frissíteni kell az alkalmazást.
Bővebb információért, kérünk, látogasd meg a mobiliti.hu/dijcsomagok oldalt. 

Várjuk véleményed a lenti Disqus kommentmezőben!

Hirdetés