Ötmillió forintért kelt el Dr. Elon, a rommá tört Tesla Model 3

0

Múlt héten mutattuk be azt a rommá tört Tesla Model 3 Performance modellt, ami nagy meglepetésünkre működött. A törött, de működő modell még az E for Electric YouTube csatorna figyelmét is felkeltette. Ezért Alex Guberman felkereste az eladót, hogy kipróbálja az első nyitott tetős Model 3-at.

Meglepetésére a totálkárosra törött Model 3 tölthető a Tesla saját, Supercharger töltőjén keresztül. Ez azért is meglepő, mert a Tesla újonnan bevezetett szabályzatának egyikében az szerepel, hogy a kaliforniai cég letilthatja a totálkárosnak nyilvánított modelleket. Azonban a videóból látszik, hogy ez nem így van. Korábban már Rich Benoit, a Rich Rebuilds nevű YouTube csatornából ismerős újjáépítő, felhívta a figyelmet arra, hogy ezen korlátozások csak a Model S és Model X esetében van így.

Az egyedi Tesla Model 3 15,599 dollárért, azaz mintegy ötmillió forintért kelt el. Az autó jövőjéről még minden bizonnyal hallani fogunk! Addig is ide kattintva csatlakozz a legnagyobb és legaktívabb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz és tudj meg mindent a jövő autójáról.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!