Múlt év végén az Universal Leasing vezetősége és tulajdonosi köre mert egy nagyot álmodni és elhatározták, hogy a nagy népszerűségnek örvendő tisztán elektromos Tesla modelleket elhozzák Magyarországra. Időt és pénzt nem kímélve idén április 25-én megnyitotta kapuit az első magyarországi Tesla bemutatóterem Budapesten a Lechner Ödön Fasor 1. szám alatt, ahol a magyar ügyfeleknek is adott már a lehetőség, hogy részleteiben megismerhessék a Tesla modelljeit.

Hirdetés

A Teslánál már megszokott folyamat, hogy könnyedén és gyorsan változtatnak az értékesítési stratégiájukon. Így történt ez az idei évben is, amikor az anyacég egyértelműen kinyilatkozta, hogy a jövőben az online értékesítést szeretné tovább erősíteni világszinten, akár a gyári tulajdonú Tesla store-ok bezárásával is. Azonban ez nem mindig járható út, ugyanis a finanszírozó partnerek és a vásárlók a személyes tapasztalatokat, a prémium kiszolgálást és a kényelmes kipróbálási lehetőséget helyezik előtérbe. Mi magyar vásárlók is szeretjük alaposan szemügyre venni, hogy mire adunk ki pénzt!

Az Universal Leasing vezetősége úgy döntött, hogy megkülönbözteti impozáns bemutatótermét a még megmaradt ritkább és egyszerűbb szolgáltatásokat nyújtó hivatalos Tesla Store-októl. Éppen ezért egy jelentős átalakuláson fog keresztülmenni a közeljövőben a budapesti bemutatóterem, és még hangulatosabb, még otthonosabb környezet kerül kialakításra a prémium ügyfélkör részére. Ez a nyugodt, baráti, mégis a Tesla márkához tökéletesen passzoló minimalista kialakítás talán leginkább a lounge atmoszférához hasonlatos, ezért választották az ötletes, új TESLOUNGE BUDAPEST elnevezést a bemutatóteremnek.

Tehát a helyszín változatlan! Továbbra is Budapesten, a Lechner Ödön Fasor 1. szám alatti TESLOUNGE BUDAPEST bemutatóteremben várja az Universal Leasing kedvező finanszírozási szolgáltatásokkal a Tesla-vásárlókat.

A TESLOUNGE BUDAPEST teljes körű segítséget nyújt a logisztikai teendőkben, és elvégzi a honosításhoz és forgalomba helyezéshez kötődő feladatokat. A vásárlónak az operatív lízing, nyílt végű pénzügyi lízing mellett a 3-4% közötti THM-el működő zárt végű pénzügyi lízing konstrukció is a rendelkezésére állhat. A vezető biztosítótársaságok segítségével a finanszírozáshoz kapcsolódó feltételek is kedvezményes rendszerben kerülnek kialakításra, így irreálisan magas biztosítási összegek sem nehezítik a hazai Tesla vásárlást. Cégek számára pedig jelentős adókedvezmények és leírható költségek teszik még vonzóbbá a kedvező finanszírozási konstrukciókat.

Mindez természetesnek tűnhet egy hagyományosnak nevezhető autómárka esetében, de a Tesla egyedi online értékesítési rendszerében különösen nagy segítségnek számítanak e szolgáltatások.

Az új néven futó márkakereskedés egy új weboldalt is nyitott, amely folyamatosan bővülő Tesla tartalmakkal és szolgáltatásokkal várja a hazai e-autós közönséget. Illetve további nagyszerű hírként a vezetők megemlítették, hogy hasonló szolgáltatásokkal jövő év tavaszán nyílik Romániában a TESLOUNGE BUKAREST. A két helyszínen 2020-ban közel 500 darab Tesla gépkocsi értékesítését tervezi az Universal Leasing.