Amerika rákapott az e-Golfra!

0

Volt idő nem is olyan régen (2018-ban), amikor a Volkswagen észak-amerikai részlege úgy látta, olyan alacsonyan vannak az e-Golf értékesítési számai, hogy a típus árusításának beszüntetését is kilátásba helyezték.
Valami azonban idén megváltozott, az USA elkezdte falni az e-Golfot. Pedig az általunk is tesztelt típust lassan váltja az utód, az ID.3, tehát szegény „öreg” e-Golfnak már nem sok van hátra.

Az alábbi táblázatot az InsideEvs magazin kollégái készítették és mivel elég beszédes számok vannak rajta, mi is elhoztuk ezeket olvasóinknak:

Eddig 2019-ben (10 hónapos vizsgáltak az évből) 4233 darab fogyott, ami több, mint például a egész 2015-ös évben, amikor is csupán 4232 darab ment el. Az eddigi rekord hónap augusztus volt, amikor 689 példány került új tulajdonosához. Második helyen az október volt, itt is 637-en vehették át a kulcsokat.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!