Eddig az elektromos autóknál igazi kuriózumnak számított a tuning, de akinek ideje és pénze is van annak semmi sem akadály. Az utóbbi időben pedig egyre több elektromos autó tulajdonosa keres fel tuningcégeket az alap külső módosításoktól a teljes átalakításig mindenféle igénnyel.

Hirdetés

Az amatőr autóversenyző és YouTuber (DAErik) közel két hónapja adta be szeretett hármas modelljét egy alapos átalakításra, hogy az első lehessen aki az Unplugged Performance Ascension R csomagját megkapja.

A tuningcsomag alapverziója 35 ezer dollárba kerül és nyolc hétig készül. Azonban nem csak egy egyszerű átalakításról van szó, hanem a tulajdonos maga állíthatja be az új alkatrészeket (felfüggesztés), továbbá egy TeslaCorsa esemény keretében külön órákat is kap, hogy a lehető legtöbbet hozhassa kis megújult elektromos autójából.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/