Hirdetés

Eddig az elektromos autóknál igazi kuriózumnak számított a tuning, de akinek ideje és pénze is van annak semmi sem akadály. Az utóbbi időben pedig egyre több elektromos autó tulajdonosa keres fel tuningcégeket az alap külső módosításoktól a teljes átalakításig mindenféle igénnyel.

Az amatőr autóversenyző és YouTuber (DAErik) közel két hónapja adta be szeretett hármas modelljét egy alapos átalakításra, hogy az első lehessen aki az Unplugged Performance Ascension R csomagját megkapja.

A tuningcsomag alapverziója 35 ezer dollárba kerül és nyolc hétig készül. Azonban nem csak egy egyszerű átalakításról van szó, hanem a tulajdonos maga állíthatja be az új alkatrészeket (felfüggesztés), továbbá egy TeslaCorsa esemény keretében külön órákat is kap, hogy a lehető legtöbbet hozhassa kis megújult elektromos autójából.

Hirdetés

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Hirdetés