Hirdetés

Ha tehetjük, akkor mindig figyelemmel kísérjük a km77.com csapat elektromos autós jávorszarvas-tesztjeit. Ez az a teszt, ahol az autó irányíthatóságát és stabilitását ellenőrzik olyan szituációk között, mikor adott sebesség mellett egy tárgy, ember, vagy akár egy állat hirtelen tűnik fel az autó előtt.

A km77.com munkatársai legutóbb egy tisztán elektromos Hyundai Kona modellt teszteltek. Fontos megemlíteni, hogy a teszt előtt komoly esőzések voltak, így a tapadás terén hátrányból indult az elektromos Kona.

Éppen ezért az eredmények sem lettek túl fényesek. Egyedül a 74km/órás sebességnél volt képes többé-kevésbé problémamentesen kikerülni az akadályokat a Kona. A 77 és a 80 km/órás sebességeknél elvégzett teszteknél olyannyira nem sikerült a tesztet végrehajtani, hogy az autót már bekormányozni sem sikerült az utolsó bójasor közé.

Hirdetés

Ezen a téren van még hova fejlődnie a dél-koreai modellnek!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Hirdetés