Hivatalos: utód nélkül marad a BMW i3 és i8

0

Az utóbbi időben egyre több pletyka előkerült a BMW i3 és az i8-al kapcsolatban. A bajor gyártó régóta nem csinált titkot abból, hogy az i8-al nem számol hosszútávú tervekkel. Nemrég pedig az is bejelentésre került, hogy az utolsó, egyedi változatok után a típus sorozatgyártását is leállítják.

Az i3 körül pedig nagy volt a bizonytalanság. Azonban Pieter Nota, a BMW igazgatótanácsának ügyfélkapcsolatokért, márkáért és értékesítésért felelős vezetője megerősítette a Financial Times-nak, hogy:

nincs tervbe véve az i3 utódjának elkészítése

A BMW nem titkolt célja, hogy az elektromos hajtásláncot még szélesebb közönség számára is elérhetővé tegyék. Éppen ezért több tisztán elektromos modell érkezése várható a következő években.

A nagy kérdés már csak az, hogy meddig lesz kapható az i3? 2020-ig biztos, ám ezt követően már teljes a bizonytalanság.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!