A frankfurti autókiállításon bemutatkozó 5-ajtós személyautó, a tisztán elektromos ID.3 után következhet a gyártó újabb nagy dobása! Napjaink slágerterméke az SUV, így ezt egyik márka, így a Volkswagen sem hagyhatja ki a kínálatából.

Hirdetés

Rendszeres olvasóink biztosan emlékeznek a Volkswagen ID Crozz tanulmányautóra, ami hasonlóan a most bemutatott ID.3-hoz, szintén a Volkswagen elektromos járművekhez fejlesztett padlólemezére, a MEB platformra építkezne.

Volkswagen ID.Crozz – az alap

Valamire készül a VW, hiszen nyáron már az álcázott prototípust is elcsípték szemfülesek, míg 2019 márciusában az AMTS-n is szerepelt a kiállított CROZZ.
Nagy valószínűséggel ennek az autónak a főbb vonásaira építene az a még csak álcázott formában látható SUV, ami a napokban jelent meg a Volkswagen felhozatalában. Az Automitive News magazinnak (állítólag!) sikerült egy neve elhallgatását kérő, belsős gyártói forrástól megtudni, hogy az újdonság neve ID.4 lesz és 2020 tavaszán kerülhet bemutatásra!

A várakozások szerint az ID.4-ben két üléssor található majd, tehát egy 5 személyes SUV-ról beszélhetünk. További találgatás, hogy ebben az autóban már két elektromos motor is beépítésre kerül majd, közel 300 LE-s teljesítményt adva ezzel az ID.4-nek.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/