Eddig csak előzetes regisztráció után lehetett Győrben ingyenesen parkolni a zöld rendszámos autóknak. Eddig!

Hirdetés

A Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. a minap tette közzé, hogy:

A GYŐR-SZOL Zrt. felhívja az autósok figyelmét, hogy Győrben a zöld rendszámmal rendelkező gépjárművek a felszíni fizetőparkoló hálózatban – külön igazolás nélkül –  automatikusan ingyenesen parkolhatnak.

Azaz már nem kell bajlódni az előzetes regisztrációval. Továbbá érdemes megjegyezni és észben tartani, hogy az “elektromos töltők használata ingyenes, azonban a garázsokban tartózkodás időtartamára a mindenkor érvényes díjszabás szerint parkolási díjat kell fizetni.”

A GYŐR-SZOL Zrt. összegyűjtötte, hogy az általa üzemeltetett parkolóházakban és mélygarázsokban milyen töltőket találhatunk. Ezeknek a listáját ide kattintva érhetjük el. Továbbá a Jókai, a Révai és az Árpád parkolóház érvényes díjszabásáról és a Dunakapu mélygarázs érvényes díjszabásáról ide kattintva tudunk tájékozódni.

További jó hír, hogy Siklóson is ingyenes a parkolás a zöld rendszámmal ellátott autóknak. A 2. paragrafus mondja ki, hogy a

a zöld alapszínnel ellátott forgalmi rendszámmal rendelkező – a 2. § 13. pontjában meghatározott – környezetkímélő gépkocsi.

A térképre kattintva láthatjuk, hogy mely városokban ingyenes a parkolás a zöld alapszínnel ellátott autóknak. Továbbá a kisokos menüpontunk alatt található oldalon részletesen fel vannak sorolva a városok!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/