Megvan a részletes magyar árlista az elektromos Opel Corsa-hoz

0

Az Opel demokratizálja az elektromobilitást: először kínál a Corsa teljesen új hatodik generációjával teljesen elektromos, akkumulátoros változatot, 100 kW (136 LE) teljesítménnyel és 330 kilométert (WLTP) elérő hatótávval. A Corsát, legnépszerűbb típusát választotta, hogy végérvényesen kiszabadítsa szűk piaci réséből az elektromobilitást. Az Opel Corsa abszolút bestseller, 1982-es premierje óta több mint 13,6 millió hagyta el a gyárkaput. Emberek sokaságát mobilizálta, most pedig az emissziómentes autózásba kínál belépést.

Eddig csak egy körülbelüli árat tudhattunk a Corsa-val kapcsolatban, de végre elkészült a végleges árlista is.

A nagyon jól felszerelt Edition változat ára 11.200.000 forinttól indul. A fekete tetős, alufellnis, ledmátrix világítású és a legnagyobb infotainment-et tartalmazó First Edition ára pedig 12.010.000 forinttól. Az autó 2+3 év/100.000 kilométer garancia vonatkozik, az akkumulátorra pedig nyolc év. A végleges árból természetesen levonható a 1,5 millió forintos állami támogatás!

További jó hír, hogy mindkét változathoz elérhető a 3 fázisú AC töltő. Az Edition modellhez plusz 200.000 forintért rendelhetjük a nagyobb fedélzeti töltőt, míg a drágább First Edition modellhez már a 11 kW-os jár alapban.

Az elektromos Opel Corsa-e teljes árlistáját ide kattintva lehet letölteni!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!