Az Isetta alapokra helyezett modern Microlino már sokszor szerepelt nálunk is és mindig nagy szeretettel fogadták olvasóink a kisautót. Az első tervek szerint 2017-ben már beindult volna a gyártás, de aztán az ellátólánc problémái és az alkatrészbeszállítókkal kialakult viták miatt ez idénre csúszott.

Hirdetés

Mostantól pedig már alapárat is tudhatunk, ami 12.000 eurót jelent ebben az esetben, ez magában fogalja a 8 kWh-s akkupakkot is. Az autó 2,44 m hosszú, 1,5 m széles és 1,46 m magas, két üléssel a bendőjében. Az előd Isettához hasonlóan a Microlino is csupán egy ajtóval büszkélkedhet, a karosszéria elején. Tömege 450 kg, végsebessége 90 km/h. A 0-50 km/h gyorsulás 5 másodperc alatt teljesül.

Az autóhoz már az online konfigurátor is megnyitott, így mindenki megnézheti, mennyibe kerülne álmai Microlinója. A bal oldali sávban 5 opció várja egymás alatt, hogy a felhasználó végigkattintsa azokat, ezek pedig sorban: szín, kerekek, utastér, akkumulátor, felszereltség.

Az első beállítás a színekre vonatkozik, ahol a fehér színen kívül minden lehetőség 600 euróval növeli a végösszeget:

Továbbhaladva a 2. lehetőségre, a kerekeket választhatjuk ki. Alapesetben acélfelnin érkezik az autó, de 150 euróért téli használatra kialakított kerekeket is kaphatunk.

Harmadik esetben a belső térről dönthetünk, hogy az alapáras kivitelt, vagy bőrbetétekkel feldobott, 700 euró extrát választjuk.

Az akkumulátorra kitérnénk kicsit, hiszen van lehetőség nagyobb, 14,4 kWh-s opciót is választani az autóhoz, ami közel 200 km hatótávot jelent ehhez a típushoz és 2500 euróval magasabb vételárat:

Az utolsó lehetőségnél pedig a felszereltségi szinteket mutatja, azokból is hármat: Townie Series, Pioneer Series (+1500 euró), Urbanite Series (+1000 euró).

A kimaxolt Microlino 17.450 eurót ér. A kiszállítások pedig hamarosan indulhatnak, főleg, hogy már közel 8000 Microlinóra adtak le rendelést!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/