Sajnos rossz hírrel kell beszámolnunk annak, aki a Tesla légrugós felfüggesztését várta a kiszemelt Model 3 alá. Ez az opció először 2016-ban került szóba, akkor Elon Musk beszélt ennek lehetőségéről. Még 2017 nyarán is arról volt szó, hogy fél év és elérhetővé válik a Tesla légrugós felfüggesztése.

Hirdetés
https://youtu.be/RygNXmXRp9Q

A napokban ismét egy érdeklődő szegezte Musknak a kérdést Twitteren, aki ezúttal rossz hírt közölt: nem várható mostanában a légrugós felfüggesztés bevezetése a Model 3 esetében.

A légrugó hiánya több potenciális vásárló számára csalódásként jelenhet meg, ahogyan azt a kérdést feltevő és már régóta a vásárlást halogató Austin Greeley is megélte.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/