Ezeket a Tesla modelleket használja Elon Musk

0

Bizonyára már sok mindenkiben felmerült az a kérdés, hogy a Tesla CEO-ja, Elon Musk mely modelleket használja a hétköznapi életben.

Nos, a kaliforniai e-autó gyártó kezdetben mindössze egyetlen elektromos autót gyártott 2008-tól 2012-ig, ez volt a Tesla Roadster. Majd ebben az évben érkezett meg az első teljesen saját fejlesztésű és gyártású modelljük a Model S, melyhez 2015-ben csatlakozott a Model X. Azóta megjelent a Model 3 és olyan további modelleket mutatott be a Tesla mint a Model Y, az új generációs Roadster vagy a Tesla Semi.

Egy Twitteren érkező kérdésre válaszolt Elon, hogy a mindennapokban mely modellt használja a legtöbbet és miért pont ezt preferálja leginkább.

A Tweetből kiderül, hogy napi szinten egy fejlesztői FSD számítógéppel ellátott Model S Performance kivitelt hajt az új Raven kollekcióból. Ha a gyerekeivel megy valahova akkor egy Model X a számára a legmegfelelőbb, de néha beül a Model 3 Performance modelljébe is.

Musk többször elmondta, hogy nem részesül semmi kiváltságban, ezért neki is legelőször kell lecsapnia a legújabb modellre ha magáénak szeretné.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!