Elon Musk: nem frissítjük a Model S-t és az X-et, csak kisebb változtatásokat hajtunk végre

0

Többször írtunk már arról, hogy hamarosan komoly ráncfelvarrást kaphatnak a Tesla Model S és X modellek. Azonban ez még korántsem biztos!

Elon Musk a Tesla vezérigazgatója azt állítja legutóbbi Twitter üzeneteiben, hogy az autógyártó nem fogja frissíteni az S és X modellt. Csak „kisebb folyamatos változtatásokat” hajtanak végre a Tesla zászlóshajóin.

Mit jelenthet ez?

Az év elején a Tesla egy új elektromos motorral és felfüggesztéssel frissítette a Model S-t és X-et, és mégsem hívták „teljesen frissített” Tesla modelleknek ezeket. Ugyanakkor Musk megerősítette, hogy „kisebb folyamatos változtatások” sorozata folyamatban van, ezáltal nincs és nem is lesz egy nagy és új frissítésen átesett Tesla modell.

Továbbá aki a felújított belsővel ellátott Model S-re illetve X-re vár, annak van egy rossz hírünk! Ugyanis a közeljövőben biztosan nem fog ilyen frissítésen átesni az S és az X modell. Márpedig így lesz, ha Elon Musk ezt mondta!

Sajnos az utóbbi időben egyre többször hallottam olyan emberektől akik új Tesla modellt akartak vásárolni, hogy „ejj ráérünk arra még, ősszel jön az új belsővel felszerelt Model S vagy X”. Sajnos nem, egyelőre még nem jön!

Tehát aki új Tesla modellt szeretne vásárolni az mindenképp látogasson el a nemrég nyílt Tesla Universal bemutatótermébe és átadópontjába, ahol készségesen segítenek mindenben, továbbá a Tesla Universal kedvező finanszírozási szolgáltatásokkal várja a Tesla-vásárlókat, teljes körű segítséget nyújt a logisztikai teendőkben és elvégzi a honosításhoz és forgalomba helyezéshez kötődő feladatokat.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!