Nem húzódott le egy Autopilot módba kapcsolt Model 3

0

Az önvezető autóknak számtalan jogi szabályozásnak kell megfelelnie, amikor ilyen módban használják azokat a tulajdonosaik. Az önvezető technológiák egyik élharcosa a Tesla és úgy tűnik, egy USA-béli forgalmi helyzet eddig nem kapott kellő figyelmet a fejlesztőknél.

A Reddit egyik csatornáján, ahol Teslákkal foglalkoznak (Teslamotors), egy különös esetről készült videót osztott meg egy Model 3 tulajdonos: az Autopilot módban haladó autója nem húzódott félre, utat adva egy előzésre készülő motorosnak.
„A mai napon az Észak I-880-as főúton haladtam, használva az autopilotot, amikor megtámadott egy motoros”

Itt a „támadást” úgy kell érteni, hogy a motoros dühében rávert egyet az autó tükrére, amiért az nem húzódott le, szabad utat biztosítva neki a továbbhaladáshoz.

Érdemes tudni, hogy Kalifornia Államban törvényben van szabályozva az, hogy az autósoknak le kell húzódniuk az érkező motorosok elől, hogy azok feltartás nélkül továbbhaladhassanak!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!