A Mercedes-Benz Vans a V-osztály szegmensének elektromos jövőjébe enged majd bepillantást a „Concept EQV” szériaközeli tanulmánnyal, mely a Genfi Autószalonon ünnepelte a világpremierjét.

Hirdetés

A Mercedes-Benz EQV egy 100 kWh-s akkumulátort kapott amit természetesen a padlólemezben helyeztek el. A Mercedes szerint a modell könnyedén képes a 400 kilométeres hatótáv megtételére (WLTP). Az első kerekeket pedig egy 150 kW-os elektromos motor hajtja, a kisbusz végsebességét 160 kilométer/órára redukálták.

A Genfi Autószalon után, most Barcelonában mutatta meg magát a Mercedes prémium MPV-je, melynek szériaváltozatát a Frankfurti Autószalonon láthatjuk. Az EQ család legújabb tagját egyformán családoknak, sportolóknak vagy minőségi transzfer szolgáltatóknak tervezték.

A töltési részletekről és a pontosabb specifikációkról még nem árult el semmit a Mercedes, de már egyre jobban közeledik a Frankfurti Autószalon ahol minden rejtélyre fény derül.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/