Klasszikus Ford Bronco ami elektromosan született újjá

0

A Zero Labs Automotive egy a filmekből is jól ismert Ford Bronco klasszikus terepjárót támasztott fel és készítette el a tisztán elektromos változatát.

A Zero Labs egy régi Bronco-t hasznosított újra, ami egy 360 lóerős (269 kW) elektromos motort kapott. A 70 kWh-s akkumulátorral pedig egyetlen töltéssel akár 306 kilométert is meg lehet tenni. A Zero Labs úgy gondolta, hogy megőrzi eredetinek látszódó belsejét is a Bronco-nak, ezért még egy ötfokozatú váltót is beépítettek az autóba.

Míg a külső egy autentikus Bronco, addig a kasztnit szénszálas anyagokkal helyettesítették. A beltérben pedig minőségi anyagokat (dió, bambusz) használtak a műszerfalon és az ajtókárpiton. A digitális sebességmérő klasszikus megjelenésű, azonban támogatja a modern telematikát is.

A Zero Labs Automotive még nem árulta el az autó végső árát, de gyanítható, hogy nem lesz olcsó hisz első körben csak 150 darabot készítenek belőle. Viszont jó látni, hogy egyre több benzinzabáló szörnyből készítenek elektromos meghajtású modellt.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!