A NIO még 2018-ban jelentette be, hogy a ha későbbiekben elérhető lesz nagyobb kapacitású akkumulátor a kínálatukban, akkor meglévő vásárlóiknak lehetőségük lesz annak beszerzésére.
Ez történt most meg, ráadásul több módon is autójában tudhat egy ilyen pakkot egy leendő ES6, vagy egy már létező ES8 tulajdonos.

Hirdetés

Közel 7450 dollárnak megfelelő összeg leszámolása után a jelenlegi 70 kWh-s pakk kibővíthető egy 84 kWh-s egységre. A már most is kapható ES8 esetében egy ilyen akkucsere közel 20%-os növekedést is eredményezhet a hatótávban. Több mód adott a 84 kWh-s akkupakk beszerzésére:

– 2019 május 1. után már a rendelésénél lesz lehetőség bepipálni ezt az opciót a konfigurátorban, az ES6 és ES8 esetében is. Ezek a megrendelt autók legkorábban 2019 júliusától érkezhetnek meg a vásárlókhoz.

– A már Európából is ismertté vált akkumulátorbérlési konstrukciót kínálja a NIO azon vásárlóinak, akiknek csak eseti jelleggel lenne szükségük egy nagyobb akkupakk kínálta előnyökre. Ez lesz a Flexible Upgrade Program, melynek lényege, hogy a NIO akkucsere állomásokon bérlehető lesz ez a 84 kWh-s pakk, napi 9,84 dollárnak (66 RMB) megfelelő helyi pénznemért. Sőt, egyes esetekben további 40%-os kedvezmény is elérhető erre az opcióra.

– Természetesen azokra is gondolt a NIO, akik már vettek tőlük autót és állandó jelleggel szeretnének egy nagyobb akkupakkot a magukénak tudni. Nekik készült a Permanent Upgrade Program, aminek keretén belül 7450 dollár (50.000 RMB) kifizetése esetén bármelyik NIO szervizben beszerelésre kerül egy ilyen akkupakk, ami természetesen az autó tulajdonosáé lesz utána.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/