Tesla Enhanced Summon – értünk jön a Teslánk

0

Felejtsd el a Teslád keresgélését, mert itt az Enhanced Summon! Biztos emlékeztek még mikor Michael az óráján hívta Kitt-et, hogy jöjjön érte:

Vége lett az órás korszaknak, és elérkezett az az időszak mikor a telefonunkon levő applikációval „hívjuk” a Teslánkat. Ugyanis nemrég a Tesla végre megkezdte az Enhanced Summon frissítését az autóinál, ezzel az újdonsággal pedig a kaliforniai e-autók önállóan mozoghatnak a parkolóban anélkül, hogy bárki az autóban ülne. Ezzel pedig egy valódi önvezető funkciót kapunk, hisz önállóan navigál az autó a parkolóban és találja meg a gazdáját. Továbbá az Enchanced Summon opcióval akár kijelölhetünk egy pontot a térképen és oda is küldhetjük a Teslánkat.

A lényeg, hogy ne legyünk messzebb az autótól mint 45 méter, vagy ne küldjük messzebb mint 45 méter. Egyelőre még csak néhány autóban oldotta fel ezt a funkciót a Tesla, de ez épp elég, hogy alaposan teszteljék a tulajdonosok. Egyébként a Summon már korábban jelen volt a Teslákban, de akkor csak annyit engedett az autónak, hogy előre és hátra mozogjon.

Egyedüli követelmény, hogy az autó rendelkezzen Full Self-Driving opcióval és Autopilot 2.0 hardverrel.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!