Újraindul a Tesla Referal programja!

0

Alig 1 hónapos szünet után visszatér a Tesla ajánláson alapuló és jutalmat is adó programja, azonban a korábbitól eltérő struktúrában. A mostani ajánlási program alapján a jogosultak 1600 km-re elegendő Supercharger használatot kapnak, valamint az esélyt, hogy nyerjenek egy Founder’s series Model Y-t, továbbá az új Roadster is ott van a szerencsésen elvihető autók sorában, abból is a Founder’s series. Utóbbit Elon Musk és Franz von Holzhausen dedikálja is majd.

A korábbi rendszer az alapján adta az ajándékokat, hogy kinek mennyi ajánlást fogadott el a Tesla, ám az új rendszer szerint az ajánló és az ajánlott is megkapja az 1600 km-es Supercharger használatot. Az ajánló ráadásul autót is nyerhet (az olyan ajánló, akinek még van régebbről a nevén végtelen és ingyenes Supercharger használat, akár kettőt is). Az autókat havonta, valamint negyed évente sorsolják ki.

Az eredeti Ajánlási Program februárban ért véget, hiszen az akkori feltételekkel kezdett elfajulni a dolog, nagyon sokan jutottak ingyen Teslához, amit nyilván nem vállalhatott sokáig a vállalat.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!