Biztosak az új Passat GTE specifikációi

0

Ahogyan azt februárban már megírtuk, visszatér a Volkswagen egyik legjobban keresett modelljének plug-in hibrid kiadása, a Passat GTE. Akkor még csak spekulációk voltak fellelhetőek az autóról, ám a Genf Motor Show-n bemutatkozott személyesen is a frissített típus, amiről immár biztosan tudhatóak a paraméterek.
Az elődhöz hasonlóan az új GTE Passat is 2 karosszéria kivitelben lesz kapható, szedán (Passat GTE) és kombi (Passat Variant GTE) kivitelben.

A legfontosabb technikai jellemzők:
13 kWh kapacitású akkumulátorcsomag (30%-al nagyobb, mint az előd 9,9 kWh-s akkuja)
– Akár 55 km WLTP, 70 km NEDC hatótáv tisztán elektromos módban. (a korábbi GTE-nél 20 km is lehet a megnövekedett hatótáv)
160 kW (218 LE) rendszerteljesítmény, GTE módban. Az 1,4 TSI benzines erőforrás magában 110 kW/150 LE-t tud felmutatni, míg az elektromos motor 85 kW/115 LE-t.
3,6 kW fedélzeti töltő (Az akkucsomagot ezzel nagyjából 4 óra alatt teljesen fel lehet tölteni 0%-ról)

A várakozásokkal ellentétben sajnos nem az 1,5 TSI motor került be a motortérbe, pedig biztosan volt, aki erre a benzines erőforrásra számított. Az árról továbbra sincs információ.

[vc_video link=”https://youtu.be/RMNwL95XgQ0″ align=”center”]
[vc_video link=”https://youtu.be/lwlwMA8hJcg” align=”center”]

Regisztrálj az új fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. Regisztrálj még ma! “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/