Genfi fotókon és videókon a Seat El-Born

3

Ahogyan arról beszámoltunk már a napokban, a Seat is bemutatta Genfben az első, tisztán elektromos autóját, amit E-Born névre kereszteltek, ami Barcelona egyik népszerű kerülete. Az első El-Born cikkünkben taglalt formákat nézve nagy eséllyel a közel végleges, sorozatgyártásra érett modellt láthattuk.
Ám most a Seat élőben is megmutatta az autót, ami külsőre igen stílusosra sikerült, feltéve ha valaki a szögletesebb formák iránt rajong.

A végső verzió 2020-ban kerülhet bemutatásra, de nagyon remélem, hogy legalább a külsőből nem nagyon faragnak le, hiszen eléggé egyedi jelenség a piacon.

Természetesen a külső mindig szubjektív, ahogyan azt többször el is mondtam már, de az El-Born esetében a Seat most nagyot guríthat, megmutatva a VW konszern által fejlesztett MEB padlólemezben rejlő képességeket is.
Nézzük meg ismét, mik a Seat El-Born főbb tulajdonságai:
– 62 kWh teljesítményű akkupakk
– Akár 420 km (WLTP) hatótáv
– Konfigurációtól függően 150 kW (204 LE) teljesítmény
– 0-100 km/h gyorsulás: 7,5 mp
– 100 kW-os villámtöltési képesség

Végezetül pár videót is mellékelünk kedves olvasóinknak:

[vc_video link=”https://youtu.be/umwlXFoSAD8″ align=”center”]
[vc_video link=”https://youtu.be/Niry2m3pBbA” align=”center”]

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!