Néhány hónap kell az alap Model 3 gyártásának felpörgetéséhez

0

A múlt héten megtörtént a nagy Tesla bejelentés, miszerint rendelhető lesz a 35.000 dolláros Model 3, Standard Range néven. A részleteket már Gaben megírta, ajánlom mindenkinek, aki még nem olvasta!

Adja magát a kérdés, hogy mégis mennyi idő, amikor meg is lehet venni. Nos, érthető okokból ezen verzió gyártásának felfuttatásához is idő kell. Ez pedig ebben az esetben az idei év közepét jelenti, legalábbis Elon Musk mostani Twitter válaszának értelmében ezt a következtetést vonhatjuk le. Válaszában azt fejt ki, hogy bár a gyártás már ebben a hónapban megindul, de annak felfutására az év közepéig várni kell:

Természetesen az előrendelők jobb helyzetben vannak, egyes esetekben akár már 4 héten belül kiszállításra kerülhetnek a járművek. Jelenleg heti 4-5ezer Model 3 készül a fremonti gyárban, de a cél a heti 7000 legyártott autó, ehhez jönne hozzá a kínai Gigafactory 3 heti háromezres darabszáma, az év végére!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/