Teljesen elektromos Hummer? Igen!

0

Visszatérek!” – és vissza is tért ahogy a Kreisel Electric és a Terminator ígérte egy hónappal ezelőtt!

A Kreisel Electric egy hónapja nyitotta meg az új kutatás-fejlesztés központját ahol Arnold Schwarzenegger is jelen volt. Ez pedig egy tökéletes alkalom volt arra, hogy a Kreisel bemutasson egy teljesen elektromos Hummer H1-et.

2 napja pedig közzétett egy videót a vörös monstrumról. Ami egy 100 kWh-s akkumulátorral van felszerelve, 360 kW-s villanymotor hajtja meg mind a két tengelyt, csúcssebessége 120 km/h. Össztömege, pedig 3.300 kg. Elsősorban terepre ajánlott, mivel egy ilyen hatalmas kocka autó alól hamar elfogynának az elektronok!

[vc_video link=”https://youtu.be/PsNHn_Ri4Hs” align=”center”]
[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!