Schwarzenegger álruhás autónepperként kampányol az e-autók „ellen”

0

A videót a Veloz készítette, ez egy olyan szervezet, amelynek célja, hogy a nyilvánosságot az elektromos autókról és az elektromos autózásról oktassa. Számos energetikai vállalat, közmű, töltőhálózat és autógyártó a tagja.

A kampányfilm készítői szerint jelenleg ez a hozzáállás tapasztalható az amerikai autókereskedők részéről ha elektromos autóról van szó. Éppen ezért alkották meg a „Kicking Gas” című, három és fél perces videót melyben a Terminátor a kaliforniai autókereskedőt, „Howard Kleinert” alakítja. A videóban látható ügyfelek kifejezetten elektromos autók iránt érdeklődnek, de Schwarzenegger csak azzal tud előállni, hogy miért béna egy e-autó és miért király egy benzinpusztító vadállat.

Persze csak átvitt értelemben, ugyanis ez a videó pont azt mutatja be, hogy mik az e-autók előnyei: csendesek, problémamentesek és környezetkímélőek.

Arnold Schwarzenegger testépítőbajnokról, színészről és kaliforniai kormányzóról tudni kell, hogy támogatója az elektromobilitásnak. Többször láthattuk már olyan videókban ahol emellett kampányol és egy elektromos Hummer valamint egy elektromos Mercedes G-osztály gazdája. Kormányzósága idején pedig Kalifornia állam törvénybe iktatta, hogy visszaszorítják az államban az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását az 1990-es szintre 2020-ig.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!