Olcsóbb töltéssel és újabb töltőkkel hódít a Mobiliti

0

Már egy ideje igényfelmérést készít Magyarország legnagyobb töltőüzemeltető vállalata a Mobiliti a töltési szokásokról. Erre kontrázva olcsóbb töltéssel és újabb töltőkkel hódítaná meg az elektromos autósok pénztárcáját a Mobiliti.

Elsőként, július közepén a törökbálinti Auchan parkolójában telepített EU-s forrás segítségével két 300 kW-os töltőberendezést a Mobiliti, ami a vállalat szerint hamar közkedvelt töltőpontokká váltak. A napokban pedig Miskolcon, az Auchan parkolójában adtak át két darab 300 kW-os ultragyors töltőt, melyeket egy hónapon keresztül (szeptember 15-ig) 150 Ft/kWh bevezető áron lehet használni. 2025 januárjáig további nyolc, 2026 év végéig összesen harminc új helyszínen tudsz majd ultragyorsan tölteni!  

Továbbá az 50 kW-os DC töltők telepítését sem hagyta annyiba a Mobiliti. Legutóbb Kistarcsán adtak át 50 kW-os DC töltőket a McDonalds parkolóiban, most pedig az Észak-Magyarország régióban újabb 4 töltővel gyarapították az étterem hálózat parkolóiban elérhető töltőket: Miskolcon egy 50 kW-os és egy 75 kW-os berendezést telepítettek, továbbá Egerben és Kazincbarcikán is egy-egy 50 kW-os töltő várja az éhes e-autósokat és e-autóikat.

Ezeket tetézve, a Mobiliti új árazást is bevezetett. A felhasználók visszajelzése alapján a kombinált árazás helyett mostantól a tisztán kWh alapú árazást alkalmazzák, azaz megszűnik az 5 Ft/perc díj a villám-és ultragyors töltők esetében, míg a kWh alapú ár nem változik.

Töltőhálózatunk jelentős részén egységesítettük az árainkat: az e-Mobi DC töltők az AC töltőkkel megegyező áron érhetők el. A Mobiliti Helló Nyárdíjcsomagunkkal minden töltőnkön további kedvezménnyel tölthetsz!” 

Értesülj időben a legfontosabb elektromos autós hírekről! Kövess minket Facebookon, X-en, Instagramon, vagy iratkozz fel Google News és YouTube-csatornánkra!

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!