460 kilométeres hatótávval érkezett meg a Nissan Interstar-e

0

Bemutatkozott a Nissan Interstar következő generációja, az a nagyméretű haszongépjármű, amelyet úgy terveztek és tökéletesítettek, hogy a Nissan haszongépjármű portfóliójának legmodernebb tagja legyen. A modellt a megnövelt méreteken túl a sokoldalúság is jellemzi, ami biztosítja, hogy a vásárlók egyedi igényeit is ki tudja elégíteni, ráadásul ez a Nissan első nagyméretű furgonja, amely 100%-ban elektromos hajtáslánccal rendelkezik.

A legújabb generációs Interstar széles körű, gyári kialakítású verziókkal érkezik a piacra, beleértve a billenőplatós, oldal platós és dobozos kisteherautó típusokat is – biztosítva, hogy a nagyméretű furgon olyan sokoldalú legyen, mint az ügyfelei, és amely minden méretű vállalkozást képes a hatékonyság következő szintjére emelni.

A vadonatúj Interstar-e, 87 kWh-s akkumulátorral van felszerelve, amely több mint 460 kilométeres hatótávolságot biztosít. A Nissan gyors DC (egyenáramú) töltője akár 252 kilométernyi kapacitást is képes újra tölteni mindössze 30 perc alatt, és a kisebb, 40 kWh-s akkumulátorral ellátott változat körülbelül 200 km-es táv megtételét teszi lehetővé. Ugyanakkor az A/C (váltóáramú) töltési képességei lehetővé teszik a 10-100%-os töltést kevesebb mint 4 óra alatt.

Az elsősorban belvárosi közlekedésre tervezett Interstar-e megfelel a környezetszennyezésre és levegőminőségre vonatkozó városi irányelveknek, így a felhasználók nyugodtan közlekedhetnek a környezettudatos városokban, és segíthetnek a társadalom mozgásban tartásában.

„A Nissan következő generációs Interstarja a társadalom működéséhez nélkülözhetetlen vállalkozások végső szövetségese. A teljesen elektromos verzióval, a megnövelt teherbírással és a változatos gyári kialakítású verziókkal pontosan azt nyújtjuk, amire mindennapi bajnokainknak – a világ kis és középvállalkozásainak – szüksége van a társadalom zavartalan működéséhez!” – mondta Nicolas Tschann, a Nissan Europe könnyű haszongépjárművekért (LCV) felelős igazgatója.

A következő generációs Interstar 40 mm-rel szélesebb oldalajtóval, valamint 100 mm-rel hosszabb raktérrel is büszkélkedhet, ezzel biztosítva az ügyfeleknek az extra teret a rakomány elhelyezéséhez.

Az új generációs Interstar modellek alapfelszereltségként számos biztonsági funkcióval rendelkeznek, ideértve az intelligens vészfékező rendszert, az alvásveszélyre figyelmeztető jelzést és a gumiabroncs-nyomás figyelő rendszert is. Az utánfutó-stabilizáló asszisztens is szerepel ebben a vadonatúj kínálatban, ami még nagyobb biztonságot nyújt áruvontatás közben.

Értesülj időben a legfontosabb elektromos autós hírekről! Kövess minket Facebookon, X-en, Instagramon, vagy iratkozz fel Google News és YouTube-csatornánkra!

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!