Többé válni: az elektromos prémium autózás új szintre emel

0

A Pappas Auto a Mercedes EQ sorozattal a legmagasabb színvonalat kínálja ügyfeleinek

A Mercedes-Benz márka és az általuk gyártott gépjárművek a prémium, minőségi és időtálló jelzőkkel forrottak össze az elmúlt 130 évében. Egy magasabb szintű életérzést kínálnak tulajdonosaiknak, mely új szintre emeli a mindennapi autózást és autóbirtoklást. A folyamatos innovációnak köszönhetően a Mercedes-Benz új szintre lépett EQ, azaz teljesen elektromos sorozatával, melyet a Mercedes-Benz piacvezető márkakereskedésnek – a Pappas Auto-nak – köszönhetően egyre többen ismernek meg.

Vitathatatlan, hogy az elmúlt évek autóipari történéseiben kiemelkedő innovátorrá lépett elő a Mercedes-Benz, mely EQ modellcsaládjával, az elektromos autózást új szintre emelte. Ma egy EQ modellt birtokolni egy új minőségű életet jelent, hiszen jövőállóságukkal, innovatív felépítésükkel, prémium szolgáltatásaikkal ezek a gépjárművek már sokkal többé váltak, mint egy egyszerű autó. Élettérré, melyben szívesen töltünk el időt, rábízva magunkat a Mercedes-Benz 130 év alatt felhalmozott autóépítési tapasztalatára.

Az autógyártói tapasztalat mellett, legalább akkora hangsúly jut a márkakereskedőre is, aki megjelenésével, szakmai stábjával, magas színvonalú szervizelési potenciáljával, hidat képez ügyfél és gépjármű között. Ezt a híd szerepet immáron több, mint 30 éve látja el a Pappas Auto hazánkban, mely töretlenül hisz a szenvedélyes autózásban, hitvallásuk pedig mára már eggyé vált a csillagos márka prémium törekvéseivel.

Kecskeméten gyártott, tisztán elektromos Mercedes-Benz EQB

„Elkötelezettek vagyunk a prémium autózás mellett, hisszük, hogy ügyfeleink a legjobbat kapják, a legjobbtól. Az elektromos autózás már nem fikció, hanem a mindennapjaink része. A Pappas Auto-nak a Mercedes EQ teljesen elektromos vonalával most sem lehet más a dolga, mint eddig: a magas igényeket, magas minőségű, exkluzív kiszolgálással mutassuk be ügyfeleinknek, ezzel új szintre emelve az autózás élményét” – mondta el Pais József, a Pappas Auto ügyvezetője.

A Mercedes EQ ma már minden méretkategóriát és felmerülő ügyféligényt képes lefedni. A maximális luxust kínáló EQS mellett megtalálható az EQS SUV, vagy az EQE és az EQE SUV. Továbbá a SUV kategóriát képviselő EQA, EQB, EQC, valamint a buszlimuzinként, elektromos változatban megtalálható EQV is a portfólió részét képzi.

Mindezen modellek a Pappas Auto-nál megtalálhatóak, elérhetőek, így a cég képes rövid határidővel is teljesíteni az ügyféligényeket.

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas Auto elveihez hűen, a cég törekszik arra, hogy ügyfelei részére megbízhatóan, mindent egy kézből, a lehető legmagasabb szakmai színvonalon biztosítson.

Pappas Auto
Pappas Auto, az elektromobilitás szakértője.