Forgatható kijelzőt kap az új Tesla Model S és Model X

0

Egy új motoros forgó funkcióval frissíti a Model S és Model X központi kijelzőjét a Tesla.

Az elmúlt néhány évben a Tesla számtalan erőfeszítést tett annak érdekében, hogy az elektromos autói egyfajta szórakoztatóközponttá váljanak. A Tesla Theatertől kezdve a streaming szolgáltatásokon át a videójátékokig számos szoftverfrissítés történt, hogy új funkciókkal gyarapodjon a Tesla központi rendszere. A kaliforniai autógyártó még az autó hardverkomponenseit is frissítette annak érdekében, hogy még gyorsabb és még élhetőbb legyen a Tesla rendszere.

A Tesla most még szórakoztatóbbá tette a Model S és a Model X központi kijelzőjét azáltal, hogy forgathatóvá tette. Eddig csak egy harmadik fél által biztosított módon lehetett a Model 3 és a Model Y központi kijelzőjét forgatni, azonban most a Tesla hivatalosan is meglépte a két zászlóshajójában a kijelző frissítését.

A fenti videóban látható első motoros csomagtartó a videó készítőjének az utángyártott módosítása, azonban a forgatható kijelző gyári.

Az azonban nem világos, hogy a Tesla mikor lépte meg ezt a frissítést, de a videó készítője megemlítette, hogy az autóját április utolsó hetében gyártották. Így jogos azt feltételezni, hogy az azóta gyártott Model S és Model X autók mind megkapják ezt a frissítést.