Működik a nyolcadik Tesla Supercharger Magyarországon

0

Elindult a nyolcadik Tesla Supercharger töltőállomás Magyarországon a szigetszentmiklósi Auchan bevásárlóközpont parkolójában. Ezzel párhuzamosan a győri Supercharger állomást is bővítik.

Közel egy hete mikor megírtuk, hogy már csak napok választanak el minket a szigetszentmiklósi Tesla Supercharger állomás nyitásától. Lám, a tegnapi nap folyamán levették a „Coming Soon” feliratot a töltőkről és immáron Szigetszentmiklóson is lehet Teslát tölteni.

Szigetszentmiklósra 12 darab V3-as Tesla Supercharger töltő került. Magyarország legnagyobb Tesla Club Facebook csoportjába szép számmal érkeznek a töltőkről képek.

Emellett a győri Supercharger állomást is bővíti a Tesla. A jelenlegi 4 állásos V2-es töltők megmaradnak és 6 darab V3-as töltővel frissíti az első magyarországi helyszínt a kaliforniai e-autós vállalat. Közleményükben írták, hogy február 28-tól, azaz holnaptól március 25-ig limitált kapacitással működik az M1-es pihenőben található SuC állomás.

Előzetes információk szerint, holnap, azaz február 28-án egyáltalán nem lesznek elérhetőek a győri töltők. Éppen ezért a Tesla egy ideiglenes töltőállomással készül a tölteni szándékozó Tesla tulajdonosoknak.

Raklapokon álló ideiglenes Tesla Supercharger töltő
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!