Újra rendelhető a Volkswagen legnépszerűbb e-autója idehaza

0

A Volkswagen e-up! újra konfigurálható és rendelhető a magyarországi weboldalon.

Pontosan egy hónapja érkezett a hír, hogy újra megvásárolható lesz a Volkswagen legolcsóbb elektromos autója, a Volkswagen e-up! Akkori pletykák szerint február közepétől jelenhetnek meg a márka hivatalos konfigurátorban az e-up! modellek. Úgy tűnik, hogy a pletykák beigazolódtak, ugyanis a magyaroroszági Volkswagen weboldalán is megjelent és konfigurálható a legolcsóbb tisztán elektromos Volkswagen.

A Volkswagen közleménye szerint: „2020-ban ideiglenesen kivontuk az e-Up-ot a piacról, mert a szállítási idők drámaian megnőttek a nagy kereslet miatt. Most úgy döntöttünk, hogy az e-Up-ot újra bevezetjük a rendelési programunkba. Az e-Up-ot kissé módosított ajánlati struktúrában fogjuk kínálni.”

Az alap Volkswagen e-up! elektromos modell ára 9 662 160 Ft-tól indul. Pávakék, hófehér és tornádópiros uni fényezést rendelhetünk az elektromos cirkálóhoz mindössze 63 500 Ft-ért, azonban kérhetjük az e-up!-ot akár mélyfekete gyöngyházzal vagy éppen titánszürke metál fényezéssel 105 410 Ft-ért.

Az elektromos e-up! alapba 14 colos kerekekkel érkezik, de ha nem tetszik akkor választhatjuk a 15 colos kerekeket 234 950 Ft-ért.

További csomagokat is választhatunk a kis e-up!-ba. Azonban mindenképp érdemes bepipálni az „Árkedvezmény” csomagot, így 800 000 Ft-al olcsóbban megkaphatjuk a városi elektromos Volkswagent.

Bízom benne, hogy érdemes volt a Volkswagennek visszahoznia az elektromos e-up!-ot a gyártásba és sokan megvásárolják. Annyit elárulhatok, hogy mindig széles mosollyal ülök be egy elektromos e-up! modellbe.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!