„2022 legjobb ár-érték arányú autója” díjat nyert a Dacia Spring

0

A Dacia Spring nyerte az „AUTOBEST – 2022 legjobb ár-érték arányú autója Európában” díjat.

Az AUTOBEST 32 európai ország újságíróiból álló zsűrije, a Springet választotta meg 2022 Legjobb Ár-Érték Arányú Autójának Európában. 

A zsűri egyértelmű fölénnyel a Dacia Springet választotta a verseny legjobb és egyben legolcsóbb járművének. Ez óriási újdonság, hiszen az AUTOBEST 21 éves történetében először fordult elő, hogy a zsűri 100%-ban elektromos járművet választott győztesnek. 

A múlt héten az Automobile Awards-on elnyert Good Deal díj után ez az újabb elismerés a Dacia 100%-ban elektromos mobilitásról szóló tervét bizonyítja: nélkülözhetetlen és mindenki számára elérhető.

A 2021 március végén bevezetett Dacia Spring azonnal megtalálta közönségét, hiszen már több mint 43.000 megrendelés érkezett az autóra. És nem véletlenül: A Spring elérhetővé teszi a 100%-ban elektromos mobilitást, minden olyan kiegészítővel, amely az európai ügyfelek számára elengedhetetlen (navigáció, légkondicionálás, elektromos ablakok, okostelefon-tükrözés stb.), mindezt páratlan áron. 

A kompakt SUV külső alatt rekord méretű tágasság rejlik négy üléssel, hatékony és megbízható villanymotorral, valamint akár 305 km-es hatótávolsággal.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy elnyertük az AUTOBEST 2022 díjat. Ez a díj elismeri a Dacia célját, mindig azt kínálni ügyfeleinknek, amire valóban szükségük van. Egyszerű és mindenki számára elérhető, a Spring jól rezonál a kor követelményeire. Szeretném megköszönni az AUTOBEST zsűritagjainak, hogy elismerték törekvéseink helyességét.” – nyilatkozta Denis Le Vot, a Dacia & LADA Vezérigazgatója.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!