Kérdőív – a hazai elektromos autózás jövőjének alakításához

0

Július 5-ig tölthetik ki az aktív elektromos autósok vagy a potenciális jövőbeli tulajdonosok az MVM Mobiliti Kft. és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. online kérdőívét, mely a hazai elektromos autózás jelenét és jövőjét kutatja. A felek célja, hogy megteremtsék, fejlesszék és az európai közlekedési hálózatba kapcsolják a hazai gépjárműtöltő-infrastruktúrát. Ennek egyik fontos lépése, hogy feltérképezzék az érintett közlekedők igényeit és tapasztalatait kérdőívük segítségével, mely július 5-ig ezen a linken keresztül érhető el.

A maximum 10 perc alatt kitölthető  kérdőívben a szakemberek felmérik az itthoni elektromos gépjárműpark összetételét, nagyságát, várható változását, valamint a töltési szokásokat, igényeket és elvárásokat. A kérdőív eredményeit is felhasználják majd a felek a készülő tanulmányukhoz, mely jó alapot ad az országos átjárhatóságot biztosító töltő-infrastruktúra bővítésének kidolgozásához.

A következő hetekben a felek közösségimédia-csatornáin is az elektromos autózásé lesz a főszerep. Aki többet akar megtudni erről a folyamatosan fejlődő területről, annak a kérdőív kitöltése után is érdemes követnie a Magyar Közutat és az MVM Csoportot a társaságok Facebook-, Instagram- és LinkedIn-felületein:

www.facebook.com/MagyarKozut
www.instagram.com/magyarkozut
www.facebook.com/mvmenergetika/
https://hu.linkedin.com/company/mvmenergetika

Támogató
PR cikkek, támogatott tartalmak megjelenítése. Bővebb információ az admin kukac e-cars.hu e-mail címen kérhető.